Categorie: Rețete la Grătar

Burger

Hamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă – dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.

Citește
 

Burger de casă

Cine nu iubește burgerii? Sau, mai bine zis, cine poate rezista tentației de a mușca cu nesaț dintr-o chiftea bine rumenită pe grill, acoperită de straturi multe de legume, cu sosuri delicioase, ce curg valuri-valuri între două jumătăți de chiflă albă și pufoasă?
Hmmm, numai gândul la așa minunăție ne face să încingem de grabă grătarul și să ne apucăm de treabă.
Pentru cei mai chipeși și gustoși burgeri, va fi nevoie să pui la bătaie ingredientele menționate alături.

Citește
 

Frigărui cu porc și legume

Îmi plac mult frigăruile, pentru că de fiecare dată le pot face altfel. Acum am ales să le pregătesc cu porc, cârnat, șuncă, jambon crud uscat, ciuperci și ardei. Le-am presărat cu mirodenii și au ieșit delicioase! Pentru garnitură am ales niște cartofi copți, doar câțiva, pentru că aveam deja frigăruile. Am zis că merg bine alături de ridichi roșii, usturoi verde, praz și câteva frunze de la o salată Terra Verde, care mi-a plăcut mult pentru că are rădăcini și poate fi pusă în ghiveci, e frumos colorată, dar și gustoasă.

Citește
 

Aripioare dulci-acrișoare

Simplu, gustos, aromat : preparatul din aripioare de pui poate deveni atracția unui prânz împreună cu prietenii, într-o zi de vară.

Citește
 

Somon la grătar cu cartofi copți

Peștele este un preparat sănătos care ar trebui sa fie inclus in meniul nostru săptămânal. Unul dintre cele mai sănătoase feluri in care putem servi peștele este pe grătar, alaturi de o garnitura din legume.

Citește