Contul meu

Kristina
My Recipes
Fursecuri cu spirale alb-negruBy KristinaPe cât sunt de simplu de făcut, pe atât sunt de arătoase. Ambalează fursecurile în folie transparentă și oferă-le celor dragi.
Fursecuri șprițate cu migdaleBy KristinaPentru aceste fursecuri, aluatul trebuie să rămână suficient de moale ca să poată fi trecut prin cornetul cu șpriț. Dacă e prea tare, se adaugă puțin lapte.
Melcișori fragezi cu nucăBy KristinaSunt ideali pentru micul dejun, lângă o cană de ceai sau lapte ... dar le putem servii și la diferite ocazii speciale.
Halva cu susanBy KristinaHalvaua este un desert delicios și ușor de preparat, fiind foarte bună și pe perioada postului.
Tortilla mexicanăBy KristinaAceste lipii deosebit de subțiri au cucerit lumea, fiind servite alături de mâncăruri cu sos sau umplute cu salată și ingrediente picante.
Pere fierte în vin Merlot, cu vanilie și scorțișoarăBy KristinaPerele întregi arată foarte elegant, însă sunt mai greu de consumat. Dacă preferi să le servești tăiate pe jumătate, îndepărtează centrul cu o linguriță, apoi fierbe-le doar 10-15 minute, în funcție de cât sunt de coapte.
Sos BologneseBy KristinaSos bolognese ( bolognez ) pentru paste este preparat din carne tocată cu suc de roșii și arome specifice. Un clasic al bucătăriei italiene.
Tartă cu roșii cherry și verdeațăBy KristinaE vară ... avem nevoie de mâncăruri mai simple și plin de gust, așa că o cină cu o felie din tarta cu roșii cherry ar fi perfectă 🙂
VișinatăBy KristinaVișinata de casă este o băutură foarte aromată, cu un gust fructat, care se prepară la începutul verii, din ingrediente simple.
Plăcintă cu bacon și ouăBy KristinaO plăcintă simplă și foarte gustoasă ... Poate fi servită ca aperitiv, gustare sau de ce nu, dimineața la micul dejun.
Tartă cu mere ionataneBy KristinaDacă îți plac tartele cu mere, trebuie să o încerci și pe aceasta. Rețeta este simplă, iar tarta cu mere ionatane e delicioasă și foarte aspectuoasă.
Cornulețe moi cu gem de pruneBy KristinaÎți plac prăjiturile cu gem ? Atunci trebuie să încerci aceste delicioase cornulețe cu gem de prune ! Este o rețetă simplă !
Friptură de miel cu usturoi și tocană de cartofi la cuptorBy KristinaO pulpă de miel va fi suficientă pentru opt persoane, dacă este însoțită de o garnitură sățioasă de cartofi și este completată cu spată de miel sau de berbecuț. Fă-ți viața ușoară și servește acest fel cu fasole verde sau mazăre și cu spanac înăbușit.
Cozonac italienescBy KristinaCozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.
Cozonac polonezBy KristinaAluat moale și pufos cu gust de unt și ciocolată.
Cozonac coronițăBy KristinaDacă vreți să faceți ceva mai deosebit pentru masa de sărbătoare, vă recomand această coroniță pufoasă, aromată și rapidă.
PascăBy KristinaPasca tradițională, cu brânză dulce, este savuroasă și aromată, preparată din aluat special de cozonac, cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă, lapte și stafide. Ideală pentru sărbătorile Pascale.
Pulpă de miel cu cimbruBy KristinaPulpa de miel este potrivită pentru orice moment al anului, dar mai ales de Paste. Prepar-o cu cimbru și va fi pe placul tuturor.
Panettone by KristinaBy KristinaSigur ai gustat deliciosul cozonac italian până acuma. Ei bine, la fel ca și în cazul cozonacului românesc, Panettone e mult mai gustos și mai sănătos dacă îl gătești în casă. În plus, dacă vrei să îl faci cadou, cei dragi vor fi plăcut surprinși să știe că e făcut chiar de tine. Nu e deloc dificil de făcut, însă presupune multă răbdare.